У яких ситуаціях варто консультуватися у юристів?

У яких ситуаціях варто консультуватися у юристів?

Ви намагалися самостійно вивчати законодавство, шукати відповіді на юридичні питання, але розумієте, що велика ймовірність помилок і вам потрібна допомога?

Якщо у вас виникла навіть просто думка про юриста, то він вам дійсно потрібен. Якщо ви про це думаєте, значить, у глибині душі розумієте: є проблема і є ймовірність, що самі не вирулите. З іншого боку, ви можете сумніватися: «Чи точно потрібен юрист?». Але відповіді це питання ви самі не дізнаєтеся. Адже може бути й так, що вже на першій безплатній консультації юрист вам скаже, що проблема взагалі не юридична. І ви, не гаючи часу, її вирішуватимете далі вже з іншими фахівцями. Якщо ж питання лежить у юридичній площині, то ви можете виграти час, звернувшись до юриста на цьому етапі.

Ви розумієте, що вам потрібний юрист. Ви усвідомлюєте проблему чи хочете дізнатися, як уникнути проблем. На цій стадії хтось ще намагається вирішити питання самостійно: шукає відповіді в інтернеті, збирає поради друзів та знайомих. Це спочатку неправильний шлях. Такий самий невірний, як спроба поставити собі діагноз через інтернет. Ви ж не хочете шкодувати, що вчасно не звернулися до професіоналів? Адже юрист на те й юрист, що вміє подивитися на проблему комплексно: у розрізі різних галузей права та різних законів. Поєднати все це в одну картину без юридичної освіти та досвіду, на жаль, не вдасться.

Ситуація не терпить зволікань, вам терміново потрібний юрист. Самі розумієте, зволікання тут загрожує серйозними наслідками. Повернути ситуацію у ваш бік можна будь-якої миті. Але з кожним моментом шансів на це залишається дедалі менше.

Ви зазнали невдачі, вирішуючи проблему самостійно або з іншими юристами (наприклад, програли у суді). Навіть у цьому випадку є шанс залишитись у підсумку у виграші. Справ, виграних в апеляції чи касації після програного першого суду, не так уже й мало. Але їх могло бути ще більше, якби люди не опускали руки і не затягували для того, щоб у результаті захистити свої права в наступних інстанціях.

Якщо хоч на одне запитання ви відповіли “так”, значить у вас виникла потреба у кваліфікованій правовій підтримці.

Ми пропонуємо вам рішення: скористайтесь послугами професійного адвоката у Києві.
У нашій команді компанії Грейсерс працюють лише кваліфіковані фахівці з великою юридичною та адвокатською практикою. Кожен із них — професіонал у своїй галузі права, який завжди в курсі нових нормативно-правових актів. Підтвердження тому – численні вдячні відгуки клієнтів.
Ми надаємо весь спектр юридичних послуг, починаючи від консультації юриста та закінчуючи поданням інтересів клієнта, а також контролем над виконанням судових рішень.

Отже, вам потрібна допомога юриста чи адвоката? Не гайте часу – чим раніше ви звернетеся за юридичною консультацією, тим більша ймовірність, що проблема вирішиться на вашу користь. Не затягуйте, ціна зволікання може бути надто високою!

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code